Σεμινάριο CAD/CAM και Προγραμματισμού Εργαλειομηχανών CNC στη Λαμία
cnc

Το ενδιαφέρον επαγγελματιών και σπουδαστών για εκπαιδευτικά προγράμματα CNC εκτός Αττικής συνεχίζεται.

 

Το επόμενο σεμινάριό της εταιρείας CNC training center, έχει προγραμματιστεί να γίνει στη Λαμία στις εγκαταστάσεις του robolab, την περίοδο 17 - 22 Φεβρουαρίου 2020.

 

Το σεμινάριο αυτό είναι ειδικά σχεδιασμένο για όσους επιθυμούν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον πραγματικό κόσμο των σύγχρονων εργαλειομηχανών CNC, σε σύντομο χρονικό διάστημα και με το ελάχιστο δυνατό κόστος..

 

 

cnc

Πού Απευθύνεται


Το εισαγωγικό σεμινάριο "Βασικές Αρχές CAD/CAM και Προγραμματισμού Εργαλειομηχανών CNC" απευθύνεται σε:
όσους επιθυμούν να αποκτήσουν – σε σύντομο χρονικό διάστημα και με το ελάχιστο δυνατό κόστος – τις βασικές γνώσεις προγραμματισμού εργαλειομηχανών CNC.
όσους επιθυμούν να αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις χρήσης συστημάτων CAD/CAM για τον προγραμματισμό μιας εργαλειομηχανής και την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων της.
Προαπαιτούμενα


Δεν υπάρχουν προαπαιτούμενα για την παρακολούθηση του σεμιναρίου "Βασικές Αρχές CAD/CAM και Προγραμματισμού Εργαλειομηχανών CNC".
Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι, ανεξάρτητα από την ύπαρξη πρότερης εμπειρίας ή γνώσεων στο αντικείμενο αυτό, την κατοχή πανεπιστημιακού ή άλλου επαγγελματικού τίτλου, την ηλικία και το φύλο τους.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.